Ring til os |   Skriv til os

Kister

Det er vigtigt at vælge den rigtige kiste eller urne. Hvad enten du ønsker en enkel hvid kiste eller én med udskæringer/ dekoration eller i en farve, kan vi hjælpe. Såvel kister som urner kan fås i mange varianter. Nogle gange har den afdøde selv haft ønske om en bestemt kiste eller urne – måske nedfældet i Min sidste vilje. Vores kister har standardmål og er danskproduceret, af det velrenommerede firma Tommerup Heilskov – som planter et træ, for hver kiste de bringer. De fleste kister laves i standardmål, men ved behov fås kisterne også i andre mål. Enkelte kister skal bestilles specielt. Kisten er altid polstret med hvidt stof og lagen. Hertil findes tilhørende dyne og pude.

Vi har både hvide og farvede kister, samt designerkister på lager. Vores urner er alle lavet af miljørigtige materialer nogle af ler og andre af biomateriale. Alle urner er nedbrydelige indenfor 10 år, og må derfor benyttes på alle danske kirkegårde.

I forbindelse med begravelsen er der ofte en række praktiske spørgsmål, som vi gerne hjælper Jer med. Både med hensyn til valg af kiste og urne vejleder vi gerne således, at man får et overblik over mulighederne og kan efterkomme afdødes eventuelle sidste vilje.

Mere end 20 års erfaring

Kommer gerne i hjemmet

Kontakt

Adresse
Østergade 77
9700 Brønderslev

Kontakt
Tlf.: 98 80 16 51
Email: bedemandjohnolsen@email.dk
CVR: 40772448